25 januari 2011 In de media

Van Leeuwen: schok nederlaag enorm

Technisch directeur Ted van Leeuwen van Vitesse heeft na de wanprestatie bij Willem II nog een goed gevoel bij trainer Albert Ferrer.

"Hij straalt vertrouwen uit en ik heb niet het gevoel dat hij met zijn handen in het haar zit. In de voetbaltent is absoluut geen paniek."

Wel erkent Van Leeuwen dat de nederlaag tegen Willem II keihard aankwam. De technische baas heeft staf en spelers nog niet gesproken. "Ik merkte dat de schok zo groot was en er direct pittige discussies ontstonden in de kleedkamer. En dat bedoel ik op een positieve manier", benadrukt Van Leeuwen.

De technisch directeur is vooral druk met het zoeken van de juiste versterkingen voor Vitesse. "De markt is heel moeilijk op dit moment. Clubs staan nauwelijks spelers af. Dat we vijftiende staan maakt het nog lastiger, maar ik heb niet het gevoel dat het transfers verstoort. Nee, voor Roda JC zaterdag denk ik niet dat we een nieuwe speler hebben. Fysiek zal dat niet lukken. Waarschijnlijk wordt het last-minute. We zijn trouwens ook al bezig met spelers voor na de zomer", meldt Van Leeuwen.

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: