5 april 2021 In de media

‘Vanaf 25 april weer publiek bij Eredivisie-wedstrijden’

Vanaf 25 april is er weer publiek welkom in de stadions. Dat zegt sportmarketeer Chris Woerts maandagavond bij Veronica Inside.

“Er moet nog een klap op gegeven worden in Den Haag, maar vanaf 25 april wordt er weer publiek toegelaten bij wedstrijden in de Eredivisie”, zei Woerts bij Veronica Inside. “Ik denk dat er tussen de 5000 en 10.000 supporters mogen komen. Het hangt af van de capaciteit van het stadion, maar het is de bedoeling dat er in de laatste speelronden weer publiek bij komt. De seizoenkaartacties komen nog, want de supporters moeten nog verlengen. De supporters moeten dus een beetje liefde voelen van de club en het stadion.”

Het gaat volgens Woerts dus om speelronde dertig, al begint die al op 23 april met Willem ll – RKC Waalwijk. Een dag later (24 april) staan sc Heerenveen – PEC Zwolle, Sparta – VVV-Venlo en PSV – FC Groningen op het programma.

Vanaf 25 april, de dag dat er volgens Woerts dus supporters naar het stadion mogen komen, worden FC Emmen – Heracles Almelo, ADO Den Haag – Fortuna Sittard, FC Twente – FC Utrecht, Feyenoord – Vitesse en Ajax – AZ afgewerkt.

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: