26 mei 2016 In de media

Vd Werff: ‘Dit willen we koste wat kost recht zetten’

Het debuutseizoen van Maikel van der Werff in Arnhem is niet exact verlopen zoals hij gehoopt had.
De verdediger ruilde PEC Zwolle afgelopen zomer in voor Vitesse, juist omdat hij een stap hogerop wilde maken. PEC eindigde afgelopen seizoen echter hoger dan Vitesse. 

"PEC is erg gemoedelijk. Vitesse is juist wat groter en professioneler. Dat had ik ook wel verwacht. Mijn eerste seizoen bij Vitesse is niet geworden wat ik ervan verwacht had", vertelt Van der Werff (27) in gesprek met Voetbal International. 

"Het was teleurstellend, we mogen niet tevreden zijn. We hebben zeker in thuiswedstrijden tegen de op papier mindere clubs veel punten laten liggen. Dat mag niet. Het gevoel heerst nu heel erg dat het goed is dat het seizoen is afgelopen. "

"We hebben het afgelopen week met zijn allen afgesloten en direct al met een aantal spelers bij elkaar gezeten om af te spreken dat we dit koste wat kost recht willen zetten. Dat gevoel leeft heel erg bij de spelers. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt over wie de nieuwe trainer wordt. Dat geeft ongetwijfeld meer rust rond de club", besluit de stopper.
 

VP / Foto’s SV

Hoofdsponsor: