21 augustus 2010 In de media

V.d.Boog: Aissati niet voor habbekrats

Vitesse wil Ajacied Ismail Aissati tijdens of na het weekeinde presenteren als nieuwe aanwinsten. “Vitesse heeft zich bij ons gemeld en kent onze voorwaarden”, zegt algemeen directeur Rik van den Boog van Ajax over de interesse in Aissati.

"De club heeft een nieuwe geldkraan en het is nu even afwachten of het gaat druppelen. We wachten op het groene licht uit Arnhem. De bal ligt daar." 

Volgens de Ajax-directeur krijgt Vitesse de middenvelder niet voor een habbekrats. "Het is goed voor Ismail als hij veel aan spelen toe komt bij een mooie club. Maar hij speelt nog een rol bij Ajax. We wilden een reëel bedrag voor hem. Bij anderen zijn we wel bereid concessies te doen, omdat ze niet spelen." 


Eerder publiceerde De Gelderlander dat de transfer rond zou zijn. Lees artikel hier.   


Aissati eerste aanwinst Vitesse

Vitesse heeft de eerste aankoop onder het bewind van de nieuwe eigenaar Merab Jordania binnen.De Arnhemmers nemen Ismail Aissati over van Ajax.

De komst van de 22-jarige middenvelder zal,op verzoek van trainer Theo Bos,pas na het duel met FC Twente bekendgemaakt worden.

Er zal nog een tweede aanwinst worden gepresenteerd.Het gaat naar verwachting om Slobodan Rajkovic.De oud-speler van FC Twente en PSV zal worden gehuurd van Chelsea.Daar komt de Serviër (21) niet in aanmerking voor een basisplaats.

Teletekst pagina 803

Telegraaf

Hoofdsponsor: