14 maart 2017 In de media

Veel gestelde vragen bekerfinale

30 april a.s. speelt Vitesse de bekerfinale in Rotterdam tegen AZ. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen hierover en de antwoorden daarop.
WANNEER START DE KAARTVERKOOP?

De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders start op donderdag 16 maart om 10.00 uur online. Klik hier voor de volledige informatie.

WAAROM START DE VERKOOP OM 10.00 UUR ’S OCHTENDS?

De starttijden van de verkoop zijn altijd gelijk aan de openingstijden van Vitesse Fanservice. In totaal zijn er 17.500 kaarten beschikbaar. Seizoenkaarthouders hebben voorrang bij de verkoop. 

WAAROM KAN IK ALS SEIZOENKAARTHOUDER NIET MEER DAN 2 KAARTEN KOPEN?

Vitesse vindt het belangrijk dat haar trouwste supporters, de seizoenkaarthouders, voorrang krijgen bij de verkoop. Gezien het aantal beschikbaar gestelde tickets vanuit de KNVB hecht Vitesse er waarde aan dat alle seizoenkaarthouders, los van de voorrang, bovendien het voorrecht hebben om een extra ticket bij te kunnen kopen. Het kunnen kopen van meer dan 2 kaarten, kan er toe leiden dat er voor andere seizoenkaarthouders geen kaarten meer beschikbaar zijn.

WAAROM MOET IK MET DE BUS OF AUTO?

De 17.500 Vitessenaren die naar de bekerfinale kunnen, brengen een ware volksverhuizing teweeg. Logistiek gezien komt hier een hoop bij kijken. Niet alleen bij vertrek vanuit Arnhem, maar ook bij aankomst in Rotterdam. Vitesse heeft een vervoersplan opgesteld om alles in goede banen te leiden op de wedstrijddag. Andere vormen van vervoer, buiten de aangeboden arrangementen, zijn niet toegestaan.

WAAR KOMT DE ARRANGEMENTPRIJS VANDAAN?

Aan het organiseren van de arrangementen zijn diverse kosten verbonden. De arrangementprijzen zijn kostenneutraal opgebouwd. Bij de kaartverkoopinformatie staat de prijsopbouw van de arrangementen uitgelegd. Koop je een ticket voor de finale, dan ben je verzekerd van busvervoer of een parkeerplaats voor de auto en kan je genieten van het Vitesse-fanplein dat bij het stadion wordt gerealiseerd.

HOE KOM JE BIJ ELKAAR TE ZITTEN IN DE BUS OF IN HET STADION?

Wil je bij elkaar zitten in dezelfde bus én in het stadion. Bestel je arrangementen dan in één transactie en kies hetzelfde busnummer!

Wil je voor meerdere seizoen- of fankaarthouders tegelijk kaarten bestellen? Klik dan in je winkelmandje op ‘Ken eigenaars toe’. Voeg de gegevens van de andere kaarthouder toe door te klikken op ‘Geef aan een andere klant’ en vul vervolgens het klantnummer, postcode en achternaam in. Bepaal vervolgens per ticket wie de eigenaar is.

HOE KOMEN WIJ MET MEERDERE AUTO'S BIJ ELKAAR TE ZITTEN IN HET STADION?

Door gelijktijdig voor meerdere auto's  je kaarten om te wisselen, ontvang je kaarten welke bij elkaar zitten in het stadion.

KAN IK NOG EEN FANKAART AANVRAGEN?

Fankaarthouders kunnen vanaf dinsdag 21 maart kaarten kopen. Een fankaart is gratis aan te vragen in MijnVitesse. Houd wel rekening met een verwerkingstijd van maximaal 10 werkdagen. Er is momenteel een reële kans dat de fankaart niet op tijd geleverd wordt, gezien de vele aanvragen die we reeds ontvangen hebben.

HOE LAAT VERTREKKEN DE BUSSEN?

In de week voorafgaand aan de finale wordt de vertrektijd van jouw bus definitief bekend. Houd rekening met een vertrektijd vanaf 12.00 uur. De bussen vertrekken in willekeurige volgorde.

IS EEN PASFOTOREGISTRATIE NODIG VOOR DEZE WEDSTRIJD?

Nee, voor deze wedstrijd is geen pasfotoregistratie nodig.

ZIJN ER OOK ROLSTOELKAARTEN BESCHIKBAAR?

Er zijn voor deze wedstrijd rolstoelkaarten beschikbaar. Seizoenkaarthouders met een rolstoel worden hier binnenkort over geïnformeerd.

KUNNEN KIDSCLUBLEDEN MET HUN PAS KAARTEN KOPEN?

Kidsclubleden vallen niet onder de seizoen- en fankaarthouders en hebben daarom geen voorrang bij de verkoop.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: