24 oktober 2019 In de media

Veelbesproken Bazoer botste ook na Heracles-uit al met Slutskiy

Riechedly Bazoer ging woensdag niet voor het eerst dit seizoen over de schreef. De Vitesse-middenvelder raakte tijdens de training slaags met ploeggenoot Jay-Roy Grot, nadat hij eerder dit seizoen al botste met trainer Leonid Slutskiy.
Nadat Vitesse eind augustus met 1-1 gelijkspeelde tegen Heracles, kregen de twee het aan de stok, meldt de Gelderlander op basis van 'bronnen'. Slutskiy bekritiseerde tijdens de nabespreking het spel van Bazoer, die vervolgens reageerde met een scheldpartij in de fitnessruimte van het trainingscomplex. De zesvoudig Oranje-international zat vervolgens op de bank tijdens het thuisduel met AZ: volgens de officiële lezing was dat, omdat hij niet honderd procent fit was. Bazoer zou op zondag 1 september nog wel een half uur meedoen als invaller.

Waarschijnlijk moet de middenvelder het zaterdag tegen ADO Den Haag wederom stellen met een reserverol. Volgens de Gelderlander had Slutskiy woensdag na de training overleg met routinier Remko Pasveer en aanvoerder Bryan Linssen over de kwestie-Bazoer. De middenvelder miste dit seizoen alleen de wedstrijd tegen Willem II, nadat hij tijdens de seizoensopening tegen Ajax een rode kaart kreeg.

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: