29 augustus 2016 In de media

Veiling KWF-shirts Vitesse vs FC Utrecht gestart

Bied mee op deze unieke Vitesse-shirts voor het goede doel. Da kan tot vrijdag 2 september 16.00 uur.

Vrijdag 26 augustus speelde Vitesse de traditionele KWF-wedstrijd tegen FC Utrecht. Er werd gespeeld in speciale shirts waarbij de naam KWF op de voorkant van de shirts prijkte. Jij kunt vanaf nu meebieden op één van deze shirts.

Hoofdsponsor Truphone maakte net als de vorige twee seizoenen het gebaar door het wedstrijdshirt voor deze speciale wedstrijd tegen FC Utrecht beschikbaar te stellen aan KWF.

Wil jij één van deze unieke wedstrijdshirts hebben? Bied dan mee via Vitesse.nl/veiling. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker. Bieden kan tot en met vrijdag 2 september, 16.00 uur via Vitesse.nl/veiling. Er kan geboden worden op shirts van de wedstrijdselectie.

Na het invullen van je gegevens en het plaatsen van het bod ontvang je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Vergeet deze niet aan te klikken. Pas dan is jouw bod actief. De winnaars van de shirts krijgen een persoonlijke bevestiging van Vitesse als de veiling is gesloten. Zij worden op de hoogte gebracht over de betaling en het in ontvangst nemen van de shirts.

Klik hier om direct een bod uit te brengen.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: