31 oktober 2011 In de media

Velthuizen: “Bony scoort ook met ogen dicht”

Velthuizen raakte geblesseerd in de warming-up en werd vervangen door Eloy Room, die de nul wist te houden in Doetinchem (0-1). Het enige doelpunt werd gemaakt door Bony, die weer eens belangrijk was voor de Arnhemmers.

"De voorzetten die hij krijgt zijn voor hem koude kunstjes met zijn kwaliteiten. Die schiet hij met de ogen dicht binnen", zei Velthuizen tegen Eredivisie Live.

"Hij staat op dit moment iedere keer op de goede plek en de jongens gunnen hem ook de goals. Hij heeft maar een kansje nodig en hij hangt, als team zijnde is dat fijn", aldus de doelman, die met Vitesse vierde staat. "We zitten in een goede fase, maar de prijzen worden pas aan het einde van het seizoen verdeeld. Ons uiteindelijke doel is het linkerrijtje en we zijn op de goede weg."

"Ik ben niet voorzichtig, maar realistisch. We doen het goed, maar we hebben een jonge ploeg en krijgen nog wel een keer een terugval. We moeten proberen te pieken en zo min mogelijk te dalen. Nu krijgen we alleen schouderklopjes, maar ik heb dit bij Vitesse nog nooit eerder meegemaakt, zo’n goede reeks", besluit Velthuizen die afgelopen zomer terugkeerde uit Spanje.

Goal

Hoofdsponsor: