13 augustus 2010 In de media

Velthuizen mogelijk akkoord met het Spaanse Hércules

Piet Velthuizen vertrekt mogelijk alsnog bij Vitesse. De doelman heeft volgens NOS Studio Sport een akkoord bereikt met de Spaanse promovendus Hércules.

De doelman van Vitesse is volgens de omroep zelf al tot een akkoord gekomen met de club uit de Primera División. Vitesse en Hércules bereikten nog geen overeenstemming over de transfersom voor Velthuizen.

Velthuizen heeft in Arnhem nog een contract voor één seizoen. De club uit Gelderland zou daarom niet onwelwillend tegenover een vertrek van de 23-jarige doelman staan. Op die manier strijkt de club namelijk nog een transfersom op.

(Note red.: suggestieve titel aangepast)


 

Spaanse interesse voor Velthuizen

Er is serieuze interesse voor Vitesse-doelman Piet Velthuizen. Het Spaanse Hercules Alicante zou al contact hebben opgenomen met Vitesse over een eventuele transfer.

Zaakwaarnemer Rodger Linse bevestigt dat er belangstelling uit Spanje, maar dat Vitesse en Hercules Alicante eerst overeenstemming moeten bereiken voordat Velthuizen met de club gaat praten.

Vitesse gaf in de zomer aan dat het Velthuizen graag wilde verkopen. Het contract van de doelman loopt volgende zomer af en de Arnhemmers zouden graag nog een transfersom willen ontvangen.

Voetbalzone / Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: