3 november 2011 In de media

Velthuizen tegen NAC terug onder de lat

Piet Velthuizen kan zaterdagavond naar alle waarschijnlijkheid weer spelen voor Vitesse. De doelman moest vanwege knieklachten kort voor het duel met De Graafschap afhaken, maar is inmiddels fit genoeg om te spelen.
De 25-jarige Velthuizen trainde donderdag opnieuw vol mee, nadat hij zich woensdag voor het eerst na zijn blessure op het trainingsveld liet zien, meldt Omroep Gelderland. De doelman kreeg deze week een spuit met ontstekingsremmers in zijn knie om de pijn te verminderen, dat werkt goed voor de keeper.

Velthuizen verwacht het uitduel met NAC te halen, toch wil hij niet al te ver vooruit kijken. "De spuit helpt, ik heb minder last. Maar we bekijken het dag voor dag", zei de doelman eerder al in gesprek met De Gelderlander.

Eloy Room was afgelopen weekend de vervanger van Velthuizen, die sinds zijn terugkeer van het Spaanse Hércules zes competitiewedstrijden onder de lat stond bij Vitesse. Drie keer wist hij de nul te houden. Waar Velthuizen donderdag trainde, was trainer John van den Brom afwezig. Hij is samen met technisch directeur Ted van Leeuwen naar het buitenland om tijdens een Europa League-wedstrijd een speler te bekijken.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: