29 augustus 2011 In de media

Velthuizen terug onder de lat bij Vitesse

Piet Velthuizen heeft maandagavond in Gendt zijn rentree gemaakt in het shirt van Vitesse. De doelman speelde met het beloftenteam van de Arnhemse formatie tegen Jong FC Groningen (0-1).
De doelman maakte het voorgaande seizoen de overstap van de Arnhemse club naar Hercules Alicante. In Spanje kwam hij bijna niet aan spelen toe en kreeg hij de laatste maanden geen slaris meer. Een transfervrije overstap naar Vitesse was het gevolg.

Jong Vitesse/AGOVV begon met op de backposities Michihiro Yasuda en de Braziliaan Anderson. De voorhoede werd gevormd door Brahim Darri, Julian Jenner en Adnane Tighadouini.

In de eerste helft kreeg Jenner voor Jong Vitesse de grootste kans om de score te openen. Het schot werd echter gestopt door FC Groningen-doelman Agil Etemadi. In de tweede helft werd het duel beslist door een treffer van Thomas Enevoldsen (0-1).

Kort na de openingstreffer kreeg Suk de rode kaart van de dienstdoende arbiter. De spits liep door op doelman Velthuizen. De meerderheid op het veld voor Vitesse had echter geen invloed meer op de uitslag.

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: