9 april 2018 In de media

Verbazing over televisie-optreden Fraser

Henk Fraser staat momenteel onder druk bij Vitesse. De Arnhemmers wisten de laatste vier competitiewedstrijden op rij niet te winnen en na de 1-0 nederlaag tegen NAC Breda zou er een crisisberaad hebben plaatsgevonden. Na de verliespartij in het Rat Verlegh Stadion besloot Fraser om zondag niet bij Studio Voetbal aan te schuiven.
“Ik vrees dat we maandag een bericht gaan krijgen dat het over is tussen beide partijen. Ik denk dat het voor de leiding een wat makkelijker moment is om naar buiten toe te communiceren dat er te weinig vertrouwen is in de trainer”, zegt Pierre van Hooijdonk in het programma van de NOS. De oud-spits begrijpt wel dat Fraser zijn optreden bij Studio Voetbal besloot te cancelen.

“Ik was ook wel een beetje verbaasd toen ik Henk afgelopen week als gast bij een Champions League-wedstrijd zag zitten. We weten het nog van Gertjan Verbeek: de leiding kan dit als mooi argument gebruiken als men twijfelt aan een trainer”, concludeert Van Hooijdonk. Voetbal International meldt dat Fraser maandagmiddag ‘gewoon’ de training zal leiden. De komende tijd zal Vitesse 'zorgvuldig' bekijken hoe het seizoen wordt afgemaakt.

Voetbalzone / foto’s SV

Hoofdsponsor: