6 april 2015 In de media

Verdediger Dijks hoog op lijstje bij Vitesse

Mitchell Dijks (22) van Willem II heeft zich in de kijker gespeeld van Vitesse. De Arnhemse club ziet in de linksback een mogelijke versterking voor het nieuwe seizoen.
Dijks begin dit seizoen overgekomen van Ajax, heeft in Tilburg nog een doorlopend contract tot medio 2016. Behalve Vitesse, zijn er nog twee buitenlandse clubs die de verdediger hoog op het lijstje hebben staan. Voor alle drie de clubs geldt overigens dat ze zich nog niet officieel hebben gemeld bij Willem II.

De verdediger is bezig aan een goed seizoen in het Koning Willem II Stadion. Onlangs gaf Dijks aan dat hij na de zomer graag nog actief blijft voor de Tricolores. Komende zomer is voor de Tilburgse club echter de laatste gelegenheid om nog een aanzienlijke geldsom te ontvangen voor de in Purmerend geboren verdediger.

Doelman Kostas Lamprou praat deze week met Willem II over een contract. Op dit moment speelt hij nog op huurbasis in Tilburg. Maar zijn eigenlijke werkgever Feyenoord heeft onlangs te kennen gegeven dat ze de eenjarige optie in zijn contract niet licht. Lamprou en Willem II willen voor langere tijd met elkaar door.
 


Mitchell Dijks in duel met Zakaria Labyad
 
NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Het is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.
VI / Foto’s SV

Hoofdsponsor: