20 december 2018 In de media

Verkeersmaatregelen tijdens wedstrijd Kozakken Boys – Vitesse

In het kader van de KNVB beker speelt Kozakken Boys op donderdag 20 december 2018 om 18.30 uur thuis tegen Vitesse uit Arnhem. Tijdens deze wedstrijd gelden enkele tijdelijke verkeersmaatregelen rondom het voetbalcomplex aan de Kozakken Stoep/ Lange Wiep in Werkendam.
Op de Kozakken Stoep/ Lange Wiep mag op donderdag 20 december aan beide zijden geparkeerd worden. Bovendien geldt er tijdelijk éénrichtingsverkeer, in de richting van de Werkensepolder. Dit is op 20 december 2018 vanaf 17.00 uur van kracht.Verkeersregelaars begeleiden het parkeren langs de Kozakken Stoep/ Lange Wiep, om zo de doorgang voor hulpdiensten te garanderen.

Bewoners van de Werkensepolder kunnen wel via de Kozakken Stoep/Lange Wiep naar hun huis rijden, maar dienen de wijk via de Sasdijk te verlaten. Overigens luidt het advies om de Kozakken Stoep/Lange Wiep in beide richtingen te mijden en via de route Dijkgraaf den Dekkerweg, Bandijk, Sasdijk en Richter naar de Werkensepolder te rijden.

Rondom het voetbalcomplex wijzen de verkeersregelaars van Kozakken Boys de bezoekers op de parkeermogelijkheden. Enige overlast in de omliggende wijken is niet uitgesloten. De BOA’s van de gemeente zullen toezien op parkeerovertredingen.

Het is ten strengste verboden te parkeren in de groenstrook van de begraafplaats richting de rotonde. Hiertegen wordt handhavend opgetreden.
 

Kozakken Boys / Foto’s KB

Hoofdsponsor: