3 mei 2024 In de media

Verkiezing beste Vitesse speler van het seizoen 2023-2024

Wie wordt de opvolger van Million Manhoef?

Ook in een seizoen dat je als supporter het liefst zou willen overslaan, moeten we de traditie van de verkiezing van de speler van het jaar door laten gaan. Waarom zou je het anders een traditie noemen?

Hoewel we het volledig met Edward Sturing eens zijn als hij zegt dat eigenlijk de supporters deze titel dit jaar verdienen, gaan we toch op zoek naar die ene speler.

Wie is ondanks alles volgens jou de speler die dit jaar deze titel krijgt? De harde werker, de echte Vitesse jongen, de routinier of het grootste talent?

Bij de speler van het jaar verkiezing van het seizoen 2023-2024 kan een stem worden uitgebracht op de volgende spelers:

Poll: Vitesse speler van het seizoen 23|24

Deze selectie is gemaakt op grond van de volgende criteria:

1. De speler van het jaar moet op moment van de laatste competitiewedstrijd van het seizoen ’23 – ’24 nog in dienst van Vitesse spelen.
2. De speler moet in de periode tot en met de 30e speelronde inclusief 4 bekerwedstrijden in minimaal in 8 wedstrijden hebben gespeeld met een gemiddelde van minstens 30 minuten.

Het ligt in onze bedoeling om de speler van het jaar te huldigen in het bijzijn van de volledige staf en selectie in ons supportershome Monnikenhuize na afloop van de laatste competitiewedstrijd op 19 mei. Deze verkiezing zal op 13 mei sluiten.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: