31 maart 2014 In de media

Verklaring Vitesse

De recente berichtgeving omtrent de dreigementen aan het adres van algemeen directeur Joost de Wit en het opgelegde stadionverbod aan Merab Jordania is voor Vitesse aanleiding om met een officiële reactie te komen.
Alexander Chigirinskiy, grootaandeelhouder van Vitesse: “In augustus 2010 stapten Jordania en ik gezamenlijk in Vitesse. Daarbij en vanaf dat moment was ik de financier. Ondanks dat Jordania veel goed werk heeft verricht voor de club zijn er fouten gemaakt.

Na de evaluatie van deze fouten hebben we in oktober 2013 met elkaar besloten dat Jordania er mee zou stoppen en de aandelen zouden worden overgedragen.

Zijn recente bedreigingen zijn onacceptabel en de ontzegging tot stadion GelreDome en de trainingsaccommodatie op Papendal is volkomen terecht.

De beslissingen van de directie zijn weloverwogen en in het belang van de club. Ik ben er van overtuigd dat het huidige werk, gericht op de academie, scouting en innovatie, de basis is voor continuïteit en successen op de lange termijn.”
 

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: