27 juli 2016 In de media

Verkoop E-tickets vanaf nu mogelijk bij Vitesse

Vanaf de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen is het mogelijk om met een E-ticket het stadion te betreden.
De toegangspoorten in GelreDome zijn aangepast waardoor er naast seizoenkaarten ook E-tickets kunnen worden gescand.

De verkoop van Vitesse vs ADO Den Haag is maandag 25 juli van start gegaan en dus is het vanaf nu mogelijk om te kiezen voor de optie om zelf thuis de kaarten te printen. Dit voorkomt wachtrijen bij de afhaallokketten en natuurlijk een extra gemak. Wil jij de kaarten gewoon thuis ontvangen? Dat is ook mogelijk. Hiervoor betaal je € 3,50 verzend- en administratiekosten per bestelling. Uiteraard is het ook nog mogelijk om kaarten te kopen bij de stadionkassa’s. Aan de stadionkassa’s geldt een reguliere toeslag van € 2,-.

Het nieuwe toegangssysteem is één van de vele veranderingen die GelreDome deze zomer ondergaat. Eerder deze maand werden de dug-outs in de tribune geplaatst en werd het bezoekersvak aangepast. Dit alles voor een intiemer en sfeervoller GelreDome met een intensere voetbalbeleving. Zodat we dit seizoen samen met meer geel-zwarte trots kunnen genieten in GelreDome!

Zaterdag 6 augustus start de competitie voor Vitesse met een uitwedstrijd tegen Willem II. Een week later barst de strijd los in GelreDome met de thuiswedstrijd vs ADO Den Haag. Ben jij er dit seizoen weer bij? Ga naar WWW.VITESSESEIZOENKAART.NL  en kies gemakkelijk jouw stoel uit!
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: