22 september 2016 In de media

Verrassende ontwikkeling van ‘coming man’ Hofs

Nicky Hofs maakt naam in Arnhem. Volgens Voetbal International wordt de oud-speler van onder meer Vitesse en Feyenoord gezien als ‘coming man’ voor de toekomst. Momenteel ontwikkelt de trainer zich razendsnel binnen de jeugdopleiding van de club.
"Zonder anderen tekort te doen: Nicky is zich echt stormachtig aan het ontwikkelen. Ik ben onwijs trots op hem", aldus technisch directuer Mo Allach. Hofs, assistent van Vitesse onder 19, wordt er verlegen van. "Ik denk niet dat mensen dat van me hadden verwacht, haha. Maar ikzelf ook niet. Toen ik moest stoppen, was ik zoekende."

"Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik wel iets binnen de club wilde blijven doen. Het eerste wat me te binnen schoot, was scout, maar toenmalig trainer Fred Rutten zei al meteen: dat wil je echt niet. Hij had gelijk. Ik heb het geprobeerd, maar wedstrijden kijken en je mening geven, dat kan altijd nog. Op het veld staan met die jongens ligt me veel beter", aldus de 33-jarige Hofs, die in de zomer van 2013 stopte met profvoetbal.
 

Voetbal Primeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: