14 januari 2010 In de media

Vertrekplaats en tijd NEC – Vitesse

Zondag 17 januari speelt Vitesse om 12.30 uur in Nijmegen tegen NEC. Hier de informatie over de vertrekplaats en tijd van de bussen:

Opstapplaats: Noordzijde GelreDome (bij bezoekersvak Q)
In tegenstelling tot de afgelaste wedstrijd van 20 december zullen de bussen aanstaande zondag niet vertrekken vanaf de Nieuwe Haven maar vanaf GelreDome!

Vertrektijden:

Clusters Busnummers Aanwezig opstapplaats Vertrektijd bus
1e cluster bus 1 t/m 4 10.00 uur 10.30 uur
2e cluster bus 5 t/m 8 10.15 uur 10.45 uur
3e cluster bus 9 t/m 11 10.30 uur 11.00 uur
4e cluster bus 12 t/m 14 10.45 uur 11.15 uur

Procedure
U dient uiterlijk 30 minuten vóór vertrektijd van de betreffende bus aanwezig te zijn aan de Noordzijde van GelreDome (bij bezoekersvak Q). Op het omwisselbiljet staat het busnummer vermeld.
Bij het instappen van de bus dient u het volgende te tonen: Vitesse seizoen- of fankaart, omwisselbiljet én een geldig legitimatiebewijs. Ontbreekt één van deze documenten dan kunt u niet mee!
De gegevens van uw seizoen- of fankaart met pasfotoregistratie, omwisselbiljet én uw legitimatiebewijs moeten overeenkomen: dit zal bij het vertrek van de bussen gecontroleerd worden! Elke onrechtmatige verandering op het omwisselbiljet wordt als ongeldig beschouwd.

U dient uiterlijk 30 minuten vóór vertrektijd van de betreffende bus aanwezig te zijn aan de Noordzijde van GelreDome (bij bezoekersvak Q). Op het omwisselbiljet staat het busnummer vermeld.Bij het instappen van de bus dient u het volgende te tonen: Vitesse seizoen- of fankaart, omwisselbiljet én een geldig legitimatiebewijs. Ontbreekt één van deze documenten dan kunt u niet mee!De gegevens van uw seizoen- of fankaart met pasfotoregistratie, omwisselbiljet én uw legitimatiebewijs moeten overeenkomen: dit zal bij het vertrek van de bussen gecontroleerd worden! Elke onrechtmatige verandering op het omwisselbiljet wordt als ongeldig beschouwd.

 
 
 
Vitesse.nl

Hoofdsponsor: