19 november 2010 In de media

Video: Marco van Ginkel langer bij Vitesse

Marco van Ginkel blijft langer verbonden aan Vitesse. De middenvelder zette vrijdag zijn handtekening onder een contract dat hem tot juni 2013 aan de Arnhemmers verbindt.

Van Ginkel heeft met terugwerkende kracht een verbeterd contact getekend. Naast Van Ginkel waren zijn zaakwaarnemer Karel Jansen, algemeen directeur Paul van der Kraan en de ouders van Marco aanwezig bij de ondertekening.

Paul van der Kraan: “Vandaag is een bijzonder moment voor Vitesse. Marco is een talentvolle speler uit onze eigen jeugd en een toekomstige speler voor het eerste elftal. Het is een contract tot juni 2013. Wij wilden hem graag voor vijf jaar laten tekenen, maar omdat Marco nog geen achttien is mag dat niet. Als Marco begin december achttien is gaan we praten over een nieuwe contract”, aldus Paul van der Kraan.

Van Ginkel zelf was blij met het nieuwe contract. “Ik speel al acht jaar bij Vitesse en voel me hier helemaal thuis. Ik ben nog jong en hoop dat mijn kans snel komt. In de wedstrijd die ik heb gespeeld, heb ik laten zien dat ik het niveau aankan. Ik hoop dat ik snel echt kan doorbreken bij Vitesse”, zei Marco van Ginkel tegenover de aanwezige media.

Video

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: