6 juli 2021 In de media

‘Bazoer ontvangt aanbiedingen uit Franse en Portugese top’

Riechedly Bazoer kan vanaf komend seizoen in de Ligue 1 of de Primeira Liga aan de slag. Volgens de dinsdageditie van De Telegraaf hebben Olympique Marseille, Frans landskampioen Lille OSC, het Olympique Lyon van Peter Bosz en Benfica zich gemeld bij het management van de verdediger annex middenvelder van Vitesse. Eerder werd de 24-jarige Bazoer nog gelinkt aan een overgang naar Galatasaray, dat een bod van twee miljoen euro richting de Arnhemse club zou voorbereiden.

Broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer wil niet reageren op namen van clubs. “Ik kan wel zeggen dat er veel belangstelling is voor Riechedly”, laat hij weten. De Telegraaf schrijft dat Irchandly Bazoer op dit moment de verhalen van alle clubs aanhoort en dat hij al een aantal meerjarige aanbiedingen heeft ontvangen. Geen van de clubs heeft al een akkoord met Vitesse over de transfersom.

Vitesse heeft aangekondigd mee te willen werken aan een vertrek van Bazoer, die nog één jaar vastligt. De verdediger annex middenvelder acht zichzelf klaar voor een stap hogerop en hoopt daarmee weer in beeld te komen voor het Nederlands elftal. De zesvoudig Oranje-international wees onlangs opnieuw een aanbieding af van Curaçao om zijn interlandloopbaan op de Antillen te vervolgen.

Bazoer meldde zich ondanks zijn transferwens gewoon voor de eerste trainingen van het seizoen bij Vitesse.

Bron: Voetbalzone - Telegraaf / Foto's: SV

Hoofdsponsor: