30 mei 2019 In de media

Vier oefenduels voor Vitesse in elf dagen op trainingskamp in Polen

Vitesse zet een druk oefenprogramma op voor het trainingskamp in Polen. De Arnhemse club wil in juli binnen elf dagen vier vriendschappelijke wedstrijden afwerken.
Vitesse start de voorbereiding op zondag 23 juni op Papendal. In de eerste week staan er louter trainingen op het programma.

De Arnhemse club verblijft vervolgens bijna twee weken in de nabijheid van Poznan. De eredivisionist is druk bezig om het programma voor die trip op te stellen. Vooralsnog is geen enkel oefenduel zeker, reageert een woordvoerder van de eredivisionist desgevraagd.

Op de lijst staan tot dusver de Poolse profclubs Lech Poznan (onder voorbehoud gepland op 9 juli) en Pogon Szczecin (12 juli). Daar moet nog een derde club uit Polen bijkomen. Vitesse wil ook FC Midtjylland uit Denemarken strikken voor een vriendschappelijk duel. De clubs werken de laatste details uit om de wedstrijden in te plannen.

Vitesse reist voor een meerdaags trainingskamp voor de eerste keer naar Polen. De voorbije twee jaar verbleef de club in Oostenrijk.

Onder coach Leonid Sloetski belegt Vitesse langere trainingskampen in het buitenland. De zomercampagne in Polen duurt elf dagen (2 tot 13 juli). Vorig jaar zomer verbleef de Gelderse club twee weken in Oostenrijk.

In de winter volgde nog een trainingskamp van elf dagen in Portugal.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: