18 oktober 2017 In de media

Vijf tips voor Vitesse-supporters: Wat je moet weten van Zulte Waregem

Vitesse vervolgt het internationale avontuur deze week bij Zulte Waregem. In België jaagt de Arnhemse club op de eerste punten in poule K van de Europa League.
De Gelderse eredivisionist wordt vergezeld door 947 supporters. Wat zij moeten weten voor een mooie trip in het zuidwesten van Vlaanderen.

Tip 1
Rijd donderdag in elk geval op tijd weg. In Antwerpen wacht ongetwijfeld oponthoud. Dat fileleed is er namelijk elke dag.

Tip 2
Sla vervolgens Zulte over. Dat is een dorp. Hartstikke leuk en goed voor de plaspauze, maar in Waregem staat het Regenboogstadion en daar omheen is het meeste vertier.

Tip 3
Dat stadion heeft een perfecte ligging. Het is een afslag van de snelweg, maar ook het begin van het Waregemse centrum. De Belgische club zit wel midden in een verbouwing. Dat ziet er ietwat rommelig uit, maar eenmaal binnen komt alles goed.

Tip 4
Waregem is een kleine stad met 35.000 inwoners. Dat maakt dat er rondom het Regenboogstadion al snel een taverne is. Maar ook in de directe omgeving en het stadion zijn kroegen en restaurants. Van de culinaire fijnproever tot de borrelfanaat; voor iedereen is er wel een geschikte uitspanning.

Enkele tips: Het Boothuis (met uitzicht op de stadionvijvers en het stadion zelf), ’t Peerdeke, ’t Labierint (mooie woordspeling), Bananas, Baron Casier, Al Valentino Da Vito, Bandini en Cappucino I.

Tip 5
Vergeet voor deze wedstrijd uw paspoort of identiteitskaart niet. Het blijft tenslotte een trip naar België.

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: