26 augustus 2016 In de media

Vijfde seizoen Vitesse OldStars van start gegaan

Het vijfde seizoen van Vitesse OldStars is vandaag van start gegaan. Een groep van dertig enthousiaste zestigplussers was vanmorgen aanwezig bij de Vitesse OldStars-training om daarna samen gezellig bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie.
Elke donderdagochtend wordt er bij convenantclub ESA in Rijkerswoerd getraind door de deelnemers van Vitesse OldStars. Er wordt Walking Football gespeeld, een voetbalvariant waarbij rennen en fysiek contact niet zijn toegestaan. De trainingen worden aangeboden door de Vitesse Betrokken-trainer Ton Vosselman. Aansluitend worden er allerlei leuke sociale activiteiten georganiseerd.

Woensdag 21 september staat het eerste toernooi op het programma voor de Vitesse OldStars. Dit toernooi wordt gespeeld op de trainingsaccommodatie van PSV, de Hertgang, en staat in het teken van de EFDN European Legends, een Europees project voor Walking Football bij betaald voetbalclubs. In september 2017 organiseert Vitesse een Europees kampioenschap voor OldStars op Papendal.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: