25 januari 2015 In de media

Vitesse (on)waardig

Vitesse zakte zaterdagavond in Heerenveen door de ondergrens.
Mislukt tactisch concept, falende verdedigers, afgeroomd middenveld door experimenten in de spits, slappe starthouding in de wedstrijd, gebrek aan teamgeest door de wedstrijd heen: Vitesse onwaardig.
 
De supporters van Vitesse hebben het wel even gehad met de complimenten voor goed voetbal maar een gebrek aan resultaat. En ook het goede voetbal is de laatste wedstrijden ver te zoeken, met als dieptepunt de wedstrijd in Heerenveen.
 
Het interesseert ons niet of je teleurgesteld bent in je bankplaats, je al dan niet gehuurd bent, een aflopend contact hebt, nadenkt om bij te tekenen of nog enkele jaren te gaan hebt in Arnhem. Wij willen zien of je Vitesse-waardig bent. Resultaat telt!
 
Wij moeten als Vitesse-supporters dagelijks presteren op ons werk en dan wordt ons ook de maat gemeten in werkhouding en vooral prestaties.
 
We willen ook geen berichten meer lezen over een aanbod aan de trainer en dat hij nadenkt over verlengen. Dat is voorlopig niet aan de orde en ook daarbij is de maatstaf wat je aan prestaties in punten laat zien.
 
Feit is dat er een langdurig slechte reeks in de boeken staat en het afgelopen moet zijn met excuses. Zet trots en langdurig falend spelconcept opzij, sluit de rijen als staf en ploeg. Zet een gesloten verdediging neer en spelers op het veld die als individu en team willen werken voor het Arnhems geel en zwart. En niet een wedstrijd maar de rest van het seizoen.
 
Er is maar een criterium dat telt: Ben je Vitesse-waardig? Stel je die vraag voorafgaand en tijdens de wedstrijd en laat maar zien dan!
 
Woensdag tegen FC Groningen zijn er weer ruim 350 supporters die naar Groningen reizen en de rest zit met de Arnhemse kriebels in hun maag voor de buis. Het is te simpel om het aan één wedstrijd af te meten, maar het is wel tijd om een streep te zetten en het voor de rest van het seizoen op te pakken
 

Laat zien dat je Vitesse-waardig bent!

 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: