16 augustus 2012 In de media

Vitesse- en Arnhemse kleuren bij Nijmeegse introductie

De supportersvereniging van de Nijmegen Eendracht Combinatie is een beetje verbaasd dat de kleuren zwart en geel zijn gebruikt voor de 900 mentorenbandjes tijdens de introductie.
Dat laat Rob Schevers, voorzitter van supportersvereniging van over de Waal, desgevraagd weten. “We snappen überhaupt niet dat de kleuren geel en zwart voorkomen in Nijmegen, het is al jammer dat we rondrijden met geel-zwarte kentekens op de auto.” Het had volgens Schevers ook anders gekund: “Ze hadden ook rood en zwart kunnen kiezen, de kleuren van Nijmegen. Het geel en zwart staat ons niet zo aan.”

De bandjes van de drieduizend eerstejaars zijn deze introductie wit en blauw gekleurd. Ook hierin mist de organisatie van het evenement een schot voor open doel. “Wij zijn wel een beetje verbaasd dat deze kleuren gebruikt zijn, we zien liever onze eigen kleuren natuurlijk.”

Met introductiebandjes in Arnhemse- of Vitessekleuren om de pols, biertjes scoren en hertjes tackelen. Als dat maar geen paniekvoetbal wordt komende week.

 

Nultweevier

Hoofdsponsor: