5 april 2018 In de media

Vitesse bedankt leden van het Vitesse fan platform

Dit seizoen is Vitesse gestart met het Vitesse Fan Platform. Een aantal keer per jaar wordt op dit platform een discussie gevoerd over diverse onderwerpen. Hierdoor kan Vitesse de wensen en behoeften van haar supporters nog beter in beeld krijgen. De leden van het Vitesse Fan Platform waren op zaterdag 31 maart uitgenodigd om de resultaten te bespreken en vanuit een loge de wedstrijd Vitesse vs Roda JC te bekijken.
Het Vitesse Fan Platform heeft zich dit jaar bezig gehouden met twee grote onderwerpen. Allereerst werd er op het platform gediscussieerd over de wedstrijdbeleving. Belangrijke onderwerpen die daaruit naar voren zijn gekomen zijn: muziek, sfeer en extra activiteiten in en rondom GelreDome op wedstrijddagen. Hieruit is de afgelopen maanden een aantal concrete voorstellen opgepakt en doorgevoerd. Zo kunnen supporters hun favoriete nummers aanvragen via Vitesse.nl/muziek, zijn er door middel van een livecam en een interviewdesk interviews live op de schermen in het stadion te zien en zijn er diverse activiteiten op de Promenade rondom een aantal wedstrijden georganiseerd.

Regelmatig is er een DJ aanwezig en is er de mogelijkheid om te gamen met en tegen onze eSporter Paskie Rokus. Vanuit supporters resulteerde dit in een gemiddeld cijfer van 8,2 voor de totale beleving rondom de wedstrijd Vitesse vs Ajax. Hier zijn wij erg trots op en hier willen we graag, met de supporters, op voortbouwen. Daarom is er ook al naar de toekomst gekeken en kunnen wij met trots melden dat Vitesse samen met supporters het sfeervak gaat introduceren op de Theo Bos-tribune (Zuid) bij de start van volgend seizoen.

Het tweede onderwerp is loyaliteit. Vitesse is ontzettend trots op haar trouwste supporters, de seizoenkaarthouders, maar merkt dat dit niet altijd even goed merkbaar is. Dit blijkt ook uit de resultaten. Zo geven de leden van het Vitesse Fan Platform aan dat de waardering die Vitesse toont naar haar supporters een krappe voldoende (6,1) scoort. De waardering naar seizoenkaarthouders is nog iets lager (5,8). Deze resultaten nemen wij zeer serieus en we willen dit samen met onze supporters verbeteren. Daarom hebben we met het Vitesse Fan Platform gekeken hoe Vitesse meer waardering kan tonen naar de supporters. Op dit moment zijn wij druk bezig met het vertalen van ideeën naar concrete acties.

Vitesse wil de leden van het Vitesse Fan Platform bedanken voor alle input die zij gegeven hebben het afgelopen seizoen. Het Vitesse Fan Platform wordt ook komend seizoen voorgezet. Vijftig supporters krijgen de kans om hun ideeën en meningen te geven over diverse onderwerpen. Aan het eind van het seizoen kunnen supporters zich aanmelden om deel te nemen aan het platform. Houd Vitesse.nl en onze social kanalen goed in de gaten!

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: