16 september 2021 In de media

Vitesse begint groepsfase Conference League met zege op makkelijkste tegenstander

Vitesse is de groepsfase van de Conference League lekker begonnen. De Arnhemmers wonnen op bezoek in Maribor met 2-0 van Mura. Goed voor het Nederlands voetbal, maar bovenal goed voor Vitesse, dat ook met Stade Rennais en Tottenham Hotspur in de poule zit.
Vanaf de 1e minuut was Vitesse de bovenliggende partij. Vooral Oussama Tannane liet zijn klasse weer zien.

Met lepe balletjes, hakkies achter het standbeen en knappe passes was het podium in Slovenië volledig voor hem. In de 1e helft kwam Vitesse op 1-0 door Sondre Tronstad:

Vitesse had op basis van de kansen nog vaker kunnen scoren, maar pas in de 69e minuut was het weer raak. Danilho Doekhi scoorde met de kop na een corner:

Na de 2e goal had Vitesse de wedstrijd onder controle en verzuimde het verder uit te lopen. De meegereisde Vitesse supporters vermaakten zich prima en voeren de boventoon in het stadion waar de Mura fans in stilte hun club zagen verliezen.

Bron: Sportnieuws - SV / Foto's: SV