1 juni 2016 In de media

Vitesse Betrokken presenteert magazine

De maand mei stond in het teken van betrokkenheid. Speciaal voor deze maand lanceerde de maatschappelijke stichting van Vitesse, Vitesse Betrokken, een presentatiemagazine.
Het magazine ‘Een leven lang betrokken’ staat boordevol informatie over alle projecten en activiteiten die door de maatschappelijke stichting worden georganiseerd. Uiteraard ontvangen alle seizoenkaarthouders het magazine samen met de laatste MijnVitesse van dit seizoen

Tevens werd het magazine uitgereikt aan deelnemers van de projecten en maatschappelijke partners.

Daarnaast werden er diverse andere maatschappelijke activiteiten ondernomen in mei. Zo werd de maand gestart met de KWF-wedstrijd tegen FC Utrecht, waarbij een collecte en veiling plaatsvond waarvan de opbrengsten bestemd waren voor wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. 

Daarnaast ging VitesseTV op bezoek bij Vitesse Werkt!-deelnemer Moreno de Ruiter en kwamen de mannen van Vitesse EuroFIT samen voor een reünie. Ook droegen verschillende Hattrick-deelnemers bij in hun wijk en tot slot werd de maand afgesloten met een maatschappelijke activiteit voor het personeel van Vitesse. Ruim tachtig medewerkers trokken Arnhem in om hun maatschappelijke steentje bij te dragen. Zo werd de Koepel bezocht om te voetballen met vluchtelingen, werden twee woonzorgcentra bezocht voor een bingo en een Vitesse-quiz en werden diverse spelactiviteiten gehouden bij het speciaal onderwijscentrum Lichtenbeek.

Klik hier voor meer informatie over Vitesse Betrokken.
 

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: