19 januari 2017 In de media

Vitesse-commissarissen bezoeken Supportershome Monnikenhuize

Zondag jongstleden bezochten de drie Vitesse-commissarissen Gerrit Breeman, Yevgeny Merkel en Valeriy Oyf het Supportershome Monnikenhuize.
Kersverse RvC-commissaris Gerrit Breeman, zitting nemend namens het Stichtingsbestuur Vitesse, maakte kennis met de SV-bestuursleden, woonde de komst van de staf en selectie van Vitesse naar het home bij en maakte een praatje met diverse Vitesse-supporters.
 

 
De Oostenrijkse RvC-voorzitter Yevgeny Merkel en de Russische commissaris Valariy Oyf lieten zich uitgebreid informeren over de recente activiteiten van de SV, de manier waarop het supportershome gerund wordt, het door de SV georganiseerde busvervoer naar de uitwedstrijden van Vitesse, de integratie van mindervaliden en het reguliere vervoer naar wedstrijden en het samenwerkingsverband tussen de supportersvereniging en de club.
 
De commissarissen waren vooral verbaasd over het groot aantal vrijwilligers (ruim 100) dat de supportersvereniging telt en dat alle SV-activiteiten volledig belangeloos worden georganiseerd door SV-vrijwilligers voor alle Vitesse-supporters (met uitzondering van magazine Zwart op Geel, alleen voor leden).

De raad van commissarissen bezocht het supportershome nadat zij Vitesse met 3-1 hadden zien winnen van FC Twente.
 

Yevgeny Merkel (midden) en Valariy Oyf (rechts)
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: