1 februari 2021 In de media

‘Vitesse concurreert met Nederlandse clubs om handtekening Zinkovskiy’

Vitesse heeft de pijlen gericht op Krylja Sovetov-middenvelder Anton Zinkovskiy (24). Maar naar verluidt hebben meerdere clubs uit Nederland belangstelling.

Dat meldt het Russische Championnat zondag. Concreet is de belangstelling nog niet, maar Vitesse onderzoekt wel de mogelijkheden om Zinkovskiy naar Arnhem te halen. De club heeft zich gemeld bij het management van de speler. Meerdere clubs uit Nederland zouden Zinkovskiy al langer in de gaten houden, echter is Vitesse de enige club die door lijkt te willen pakken.

Zinkovskiy (24) is bezig aan zijn derde seizoen bij Krylja Sovetov, dat uitkomt op het tweede niveau van Rusland. De club degradeerde vorig jaar uit de Russische Premjer-Liga.

In 24 wedstrijden kwam Zinkovskiy tot acht goals en vier assists. Zijn contract bij Krylja Sovetov loopt nog tot het einde van dit jaar. Zinkovskiy speelde hiervoor voor Chertanovo en Zenit Sint-Petersburg.

(NB. Wij plaatsen dit onder de noemer ‘gerucht’. Een link met Vitesse of transfer is pas feit als Vitesse het op haar website publiceert.)

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: