7 juni 2024 In de media

Vitesse contracteert talent Anass Zarrouk voor drie seizoenen

Een speciaal moment voor Anass Zarrouk. De geboren Arnhemmer en middenvelder van Vitesse O18 heeft donderdag zijn handtekening gezet onder zijn eerste verbintenis bij Vitesse. De 17-jarige jeugdinternational van Oranje O18 ligt nu tot de zomer van 2026 vast, met een optie voor nog een jaar.

De op 18 juli 2006 geboren Zarrouk kwam al op jonge leeftijd in contact met Vitesse. Hij liet zijn talenten zien bij AFC Arnhem en werd vanuit daar al vroeg gescout voor Vitesse O9. Na een uitstapje bij Veluwezoom, kwam Zarrouk in 2017 voor de tweede keer terecht in de jeugdopleiding. In 2021 werden talenten van Zarrouk steeds duidelijker zichtbaar en werd hij al uitgeroepen tot ‘Talent van de Maand’ in september. Op 18 november 2023 werd dit beloond met een uitverkiezing voor Oranje O18.

Het harde werken resulteert nu in een contract bij Vitesse, voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Een trotse Zarrouk: “Het is een enorme eer om een contract bij Vitesse te tekenen. Ik ben geboren en getogen in Arnhem, dus het is extra speciaal om voor je eigen club te mogen uitkomen. Als klein kind droomde ik hier al van. Ik ben de trainers en ook Michael Jansen enorm dankbaar voor het vertrouwen. We gaan er (minimaal) drie mooie jaren van maken!”

Vitesse feliciteert Zarrouk van harte met zijn eerste contract in Arnhem en wenst hem veel succes in de voorbereiding.

Bron: Vitesse / Foto's: Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: