7 april 2015 In de media

Vitesse denkt aan Drost als vervanger Pröpper

Jesper Drost van PEC Zwolle is bij Vitesse in beeld als mogelijke opvolger van Davy Pröpper, die in de belangstelling staat van PSV
Of Vitesse hem kan betalen, is echter de vraag.Vanwege de regels omtrent Financial Fair Play is Vitesse in financieel opzicht namelijk zeer beperkt in zijn mogelijkheden.

Het contract van Drost (22) bij PEC loopt nog twee seizoenen door. Hij was dit seizoen in 28 duels al zeven keer trefzeker.

Behalve Pröpper lijkt ook Marko Vejinovic te vertrekken bij Vitesse. Dan Mori en Jan-Arie van der Heijden gaan eveneens weg; zij zijn in het bezit van een aflopend contract. Voor de gehuurde Wallace (Chelsea) en Zakaria Labyad (Sporting Lissabon) is in Arnhem eveneens geen toekomst.

Room

Vitesse verwacht wel langer door te gaan met Eloy Room, wiens contract afloopt. De 26-jarige doelman verdrong dit seizoen Piet Velthuizen uit de basis. 'Voor mij is het belangrijk dat ik veel wedstrijden speel in de Eredivisie', zegt Room. 'Die kans krijg ik bij deze club. De gesprekken zijn gestart en ik krijg er een goed gevoel bij. Ik verwacht over één of twee weken witte rook.'
 

NB: Wij plaatsen dit artikel van een derde bronpartij onder de nadrukkelijke vermelding ‘gerucht’. Het is pas definitief als het door Vitesse op de eigen site vitesse.nl wordt bevestigd.

VI / Foto’s PEC Zwolle – SV

Hoofdsponsor: