4 maart 2021 In de media

Vitesse-directie update: ‘Toeleven naar finale’

Het is een bijzondere week. Want net zoals in 2017 wist Vitesse zich te plaatsen voor de finale van de TOTO KNVB Beker. In een nieuwe directie-update kijken we onder meer vooruit naar de bekerfinale en komen de Vitesse Talkshow en de drive-through in Burgers’ Zoo aan bod.

Bekerfinale

“Ik ben ongelofelijk trots dat we opnieuw de bekerfinale hebben gehaald”, aldus een stralende algemeen directeur Pascal van Wijk. “We weten allemaal nog hoe Arnhem en omgeving in 2017 geel en zwart kleurde. De hele omgeving stond op zijn kop en leefde toe naar de finale. Gelijk na het laatste fluitsignaal afgelopen dinsdag, proefde ik datzelfde enthousiasme bij de supporters en andere betrokkenen. Al zal het toeleven naar de finale dit jaar anders zijn dan vier jaar geleden”, klinkt het realistisch.

Vanwege de coronapandemie is het de vraag hoe de wedstrijdorganisatie er zondag 18 april in De Kuip uit gaat zien. “Natuurlijk hopen we dat er alsnog supporters welkom zijn bij de finale. Al is het een absolute domper dat het niet opnieuw een massale volksverhuizing zal worden. Wij realiseren ons dat het een lastige situatie is. Zo eerlijk moeten we zijn. Daarnaast ligt de beslissingsbevoegdheid niet bij ons over het wel of niet toelaten van publiek. We gaan op zeer korte termijn in gesprek met alle betrokken partijen en autoriteiten om de eventuele mogelijkheden te bespreken. Zodra hier meer bekend over is, informeren wij direct onze seizoenkaarthouders.”

Vitesse Talkshow

Op woensdag 10 maart wordt opnieuw de Vitesse Talkshow georganiseerd. In de studio van Prins Petfoods gaat presentator Kees Jansma in gesprek met Remko Pasveer, Thomas Letsch, Johannes Spors en Pascal van Wijk. De talkshow begint om 19.00 uur en is te volgen via ons YouTube-kanaal. De algemeen directeur vertelt: “We vinden het belangrijk om zo veel mogelijk in contact te blijven met onze achterban. Nu dat helaas niet fysiek op GelreDome of Papendal kan, is een online talkshow een goed alternatief.”

Supporters kunnen vooraf hun vragen insturen via www.vitesse.nl/talkshow. Tijdens de talkshow wordt geprobeerd om zoveel mogelijk supportersvragen te bespreken.

Drive-through Burgers’ Zoo

De afgelopen periode konden supporters voor een lage prijs Vitesse-merchandise inslaan. Het betrof artikelen van de afgelopen seizoenen die Vitesse graag op een laagdrempelige wijze beschikbaar wilde maken voor alle supporters. De volledige opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan de Burgers’ Zoo Conservation. De prachtige Arnhemse dierentuin zet zich sinds jaar en dag in voor natuurbehoud en het dierenwelzijn. De cheque met het eindbedrag wordt vrijdag onthuld, maar gedurende de verkoopperiode werd de 3.100,- euro al snel overschreden.

Vrijdag 5 maart kunnen alle supporters hun bestelling op vertoon van hun orderbevestiging en tijdens een specifiek tijdsblok ophalen in een speciale drive-through bij Koninklijke Burgers’ Zoo. Details hierover zijn persoonlijk gemaild naar iedereen die een bestelling heeft geplaatst. In Vitesse-sferen worden de aangekochte producten uitgereikt aan de supporters. Oftewel, een alternatief ‘Dagje uit in Arnhem’.

ESPN Watch Weekendpas voor seizoenkaarthouders

Op zondag komt AZ op bezoek in Arnhem. De Alkmaarders bezetten met 49 punten de derde plek. Vitesse volgt met 45 punten op plek vier. Kortom, wederom een topduel in GelreDome om in het spoor te blijven van de top drie.

Zondag is het ook exact een jaar geleden dat we met 1-0 wonnen van FC Twente. Het was de laatste wedstrijd in een vol stadion, voordat de coronapandemie uitbrak. Aan alle seizoenkaarthouders en businessclub-leden wordt dit weekend een ESPN Watch Weekendpas aangeboden. Op die manier hoeven seizoenkaarthouders en businessclub-leden niks te missen van de topwedstrijd in GelreDome. Bovendien geldt de ESPN Watch Weekendpas, waarmee je toegang krijgt tot de online kanalen van ESPN Watch, ook voor alle andere wedstrijden van dat weekend. Deze actie is in samenwerking met KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie.

Alle seizoenkaarthouders en businessclub-leden zijn persoonlijk geïnformeerd over deze actie. Zij kunnen de ESPN Watch Weekendpas tot vrijdag 12.00 uur aanvragen.

Ben jij wel seizoenkaarthouder of businessclub-lid, maar heb jij de mail eerder deze week niet ontvangen? Dan kan je het beste contact opnemen met Vitesse Fanservice via e-mail: fanservice@vitesse.nl of WhatsApp: 06 82 45 42 76.

Bron: Vitesse / Foto's: SV - Aankondiging Vitesse

Hoofdsponsor: