26 april 2018 In de media

Vitesse-documentaire: DJ Superstar

De tweede Vitesse-documentaire van dit seizoen gaat over DJ Superstar. Zondag 29 april wordt de documentaire over Dejan Curovic om 20.30 uur uitgezonden op FOX Sports 1.
DJ Superstar is nog altijd een immens populaire Vitessenaar. En op zijn beurt is Curovic ontzettend trots op zijn club. Niet voor niets mocht de voormalige Vitesse-spits vorig seizoen de beker overhandigen na de gewonnen KNVB Bekerfinale. DJ Superstar was samen met Nikos Machlas een gevreesd spitsenduo. Reden genoeg om voor de tweede en daarmee laatste Vitesse-documentaire van dit seizoen Curovic op te zoeken.

Southfields reisde, in opdracht van Vitesse, naar Curovic toe in Belgrado. Hoe gaat het nu met de trotse Curovic? Waar is hij als kind opgegroeid, hoe ziet zijn leven er nu uit en wat voor herinneringen heeft hij aan zijn tijd bij Vitesse?

Curovic: “Het was voor mij een enorme eer dat Vitesse mij vroeg om een documentaire over mij te maken. Ik ben en blijf een Vitessenaar in mijn hart. Het was een mooie ervaring om een aantal dagen gevolgd te worden. Ik heb de plekken in mijn omgeving laten zien die voor mij belangrijk zijn. Het was jammer dat het slecht weer was, er lag zelfs sneeuw. Ook de lokale media vond het prachtig dat Vitesse een documentaire maakte over mij. De kranten maakten er zelfs melding van! Een van de mooiste momenten was voor mij vorig jaar, toen ik de allereerste prijs in de historie mocht overhandigen!”

Uitzendschema:
Zondag 29 april: 20.30 uur | FOX Sports 1
Dinsdag 1 mei: 23.45 uur | FOX Sports 1
Woensdag 2 mei: 22.00 uur | FOX Sports 1
Donderdag 3 mei: 19.00 uur | FOX Sports 5
Vrijdag 4 mei: 17.15 uur | FOX Sports 5
Zaterdag 5 mei: 8.30 uur | FOX Sports 1
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: