11 november 2014 In de media

Vitesse dominanter dan vorig seizoen

Ondanks de sterk wisselende resultaten van dit seizoen staat er nu een beter Vitesse, stelt Zakaria Labyad. De aanvallende middenvelder vergelijkt het elftal met dat van de tweede helft van vorig seizoen, toen de Arnhemmers veel minder vaak tot winst kwamen dan voor de winterstop.
"Als we kijken naar hoe dominant wij nu spelen, zijn we verder dan in de tweede helft van vorig seizoen", zegt Labyad tegen NU.nl. "Ik denk dat we als team goed presteren. Eigenlijk is er sinds de grote overwinning op Dordrecht eind september een goed gevoel in het elftal ontstaan, alleen gaat het scoren nu weer lastig."

Labyad was zelf wekenlang uit de roulatie, maar maakte zondag tegen Feyenoord (0-0) zijn rentree. Trainer Peter Bosz bracht de voormalig PSV'er al snel weer. "Dat is lekker en daar spreekt veel vertrouwen van de trainer uit. Ik ben hem dankbaar voor hoe hij me de laatste weken heeft gesteund. Hij was veel met me bezig."

Sporting Portugal

Na zijn overstap van PSV naar Sporting Portugal is Labyad nu tot het einde van het seizoen gehuurd door Vitesse. Hoe zijn toekomst eruit houdt de middenvelder voor zich. "Dat houd ik tussen mij en mijn naaste omgeving", zegt Labyad, die zijn werkgever wel op de voet volgt. "Zeker, ik heb weleens contact met hen en ze blijven me volgen."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: