7 december 2021 In de media

Vitesse dreigt technisch directeur kwijt te raken aan Serie A-laagvlieger

Verrassend nieuws uit Italië: Vitesse raakt technisch directeur Johannes Spors mogelijk kwijt aan Genoa. De nummer negentien van de Serie A heeft interesse in de Duitser.

Genoa is op zoek naar een technisch directeur en Spors staat na het afhaken van Walter Sabatini bovenaan de lijst, meldt Gianluca Di Marzio dinsdag. Spors was voor VoetbalPrimeur niet bereikbaar voor commentaar.

De 39-jarige Duitser is sinds april 2020 in dienst van Vitesse. Eerder was hij hoofdscout bij RB Leipzig, Hoffenheim en Hamburger SV. Hij werkte in Leipzig samen met Ralf Rangnick, de nieuwe manager van Manchester United.

Bij Genoa staat sinds kort een trainer van naam voor de groep: Andriy Shevchenko. Hij kreeg de ploeg nog niet aan het voetballen: Genoa wist veertien wedstrijden geleden voor het laatst te winnen.

Spors krijgt de laatste maanden de nodige kritiek bij Vitesse. Zomeraankopen Markus Schubert, Romaric Yapi, Toni Domgjoni, Julian von Moos, Yann Gboho en Nikolai Baden Frederiksen hebben op dit moment allemaal geen basisplaats in Arnhem.

Bron: Voetbalprimeur / Foto's: SV

Hoofdsponsor: