4 september 2021 In de media

Vitesse-duels met RKC Waalwijk en FC Twente naar 16.45 uur

De aanvangstijd van zowel de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (zondag 12 september) als het thuisduel met FC Twente (zondag 19 september) is gewijzigd. Waar de twee affiches aanvankelijk om 14.30 uur gepland stonden, zijn ze beiden verplaatst naar 16.45 uur.

De ontmoeting met RKC Waalwijk van volgende week zondag is voor Vitesse de hervatting van de Eredivisie na de huidige interlandbreak. Vier dagen later, op donderdag 16 september, begint voor Vitesse de groepsfase van de UEFA Europa Conference League met een uitwedstrijd tegen NŠ Mura (18.45 uur in Stadion Ljudski vrt in Maribor). Drie dagen later vindt het treffen met FC Twente plaats in GelreDome. Dit betreft het Airborne-duel, een belangrijke en krachtige traditie voor Vitesse.

De wedstrijdwijzigingen zijn het gevolg van de afspraken die alle Eredivisieclubs en de Eredivisie CV onderling met elkaar en in overleg met de KNVB hebben gemaakt in het kader van de veranderagenda. Zo ontstaat er meer ruimte voor de voorbereiding van Eredivisieclubs op Europese duels.

Bestel hier kaarten voor de komende wedstrijden van Vitesse.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: