31 maart 2021 In de media

Vitesse eDivisie-team start nieuw seizoen met winst

De eDivisie is de officiële Nederlandse FIFA 21 competitie. In de eDivisie strijden de eSporters van de 18 Eredivsieclubs virtueel om het eDivisie kampioenschap in FIFA 21 en €50.000 prijzengeld. Daarnaast maken de eSporters kans om geselecteerd te worden voor E-Oranje, het virtuele Nederlands Elftal.

Het eDivisie-team van Vitesse wordt gevormd door Levi de Weerd (rechts) en Renzo Oemrawsingh (links). Zij werden het vorige seizoen tweede in de competitie. Levie werd Europees kampioen in het individuele, internationale toernooi. Hij speelde ook voor het Oranje eDivisie-team.

Eerste wedstrijdronde

De eerste wedstrijdronde in het nieuwe seizoen ging tussen Vitesse en Fortuna Sittard. Levi won zijn partij met 3-0 en Renzo hield de stand op 0-0 in zijn wedstrijd. De Arnhemmers wonnen over all dus met 3-0 en nestelen zich gelijk weer in de top van de ranglijst.

Woensdagmiddag e-topper AFC Ajax – Vitesse

Woensdagmiddag om 17.45 uur staat gelijk een e-Divisie kraker op het programma in speelronde 2 tussen de nummers een en twee van het vorige seizoen Ajax en PSV. De wedstrijd is  hier live te volgen.

Meer weten over de eDivisie? Kijk dan hier.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV - Video eDivisie

Hoofdsponsor: