4 april 2015 In de media

Vitesse en FC Groningen delen terecht de punten in Arnhem

Vitesse wist zaterdagavond niet te winnen van FC Groningen. In de Gelredome stond na negentig minuten spelen een 1-1 eindstand op het scorebord. Gezien de kansenverhouding een terechte uitslag.
Na dertien minuten kwam FC Groningen op voorsprong via Rasmus Lindgren. De Zweedse verdediger tikte de bal van dichtbij achter Vitesse-keeper Elroy Room. Daarna drukte Vitesse aan maar had het pech met de afronding.

Na rust kwam Vitesse bijna op voorsprong via Zakaria Labyad en Davy Pröpper. Na tien minuten kregen de Arnhemmers waar ze recht op hadden: een doelpunt. De bal ging weliswaar via FC Groningen-doelman Sergio Padt in eigen doel. De keeper kreeg een schot van Labyad op zijn rug. Daarna probeerde FC Groningen de 1-1 stand te verdedigen. Dat lukte ook waardoor het bij een gelijkspel bleef. Beide ploegen schieten er weinig mee op.