17 maart 2018 In de media

Vitesse en Heracles opnieuw gelijk

Vitesse heeft voor de tweede keer dit seizoen niet kunnen winnen van Heracles Almelo. De thuiswedstrijd eindigde kleurloos in 0-0. Het duel in Almelo had 1-1 als uitslag.
Vitesse verzuimde voor eigen publiek de afgang vorig weekeinde bij FC Utrecht (5-1) recht te zetten. Dat was voor de Arnhemse formatie de zwaarste competitienederlaag in ruim zes jaar. Vitesse bleef zesde op de ranglijst, met vijf punten meer dan Heracles, dat de voorgaande drie duels had gewonnen.

De eerste helft in de Gelredome verliep zonder veel doelgevaar. Vitesse was de iets betere ploeg, maar doelman Bram Castro bleef goed overeind. Collega Jeroen Houwen had het aanzienlijk minder druk. Hij had van Fraser de voorkeur gekregen boven Remko Pasveer, die al enige tijd met zijn vorm worstelt.

Na de pauze, met Reuven Niemeijer bij Heracles voor middenvelder Sebastian Jakubiak, kwam er even meer leven in de wedstrijd. Navarone Foor had in de 53e minuut de score moeten openen. Robin Pröpper kon echter het matige schot van de Vitesse-middenvelder in de doelmond blokkeren.

In het laatste halfuur bloedde het povere duel dood. Beide ploegen waren machteloos in aanvallend opzicht, waardoor 0-0 een onvermijdelijke eindstand was.
 

TG / Foto’s SV

Hoofdsponsor: