3 maart 2014 In de media

Vitesse en Koninklijke Burgers’ Zoo gaan samenwerken

Vitesse en Koninklijke Burgers’ Zoo gaan samenwerken. De twee grote Arnhemse organisaties tekenen een overeenkomst voor anderhalf jaar. Het is voor het eerst in de meer dan honderd jaar historie van beide partijen dat Vitesse en Koninklijke Burgers’ Zoo de krachten bundelen.
Naast de intensieve samenwerking wordt Koninklijke Burgers' Zoo tevens officieel partner van de Vitesse Kids Club. Ook op zakelijk niveau slaan de Arnhemse merken de handen ineen.

Met beiden meer dan honderd jaar aan historie hebben zowel Vitesse als Koninklijke Burgers’ Zoo hun sporen verdiend in Arnhem. Het partnership wordt dinsdag 4 maart al zichtbaar. Op de jaarlijkse Kids Club-dag van de voetbalclub in GelreDome geeft Koninklijke Burgers’ Zoo acte de présence met onder meer een vijftien meter lange opblaasbare versie van het Feestaardvarken. Daarnaast ontmoeten de mascottes, Vito en Burgie, elkaar . Op zakelijk gebied vindt er dit jaar  tenminste één business club evenement van Business Club Vitesse-GelreDome plaats in het Safari Meeting Centre van het dierenpark. Verdere invulling van de samenwerking wordt nader uitgewerkt. 

Peter Gansler, commercieel directeur van Vitesse: “Twee Arnhemse sterkhouders met beiden meer dan honderd jaar historie gaan de krachten bundelen. We zijn enorm blij dat dit nu gelukt is. Koninklijke Burgers’ Zoo is een innovatieve organisatie die staat als een huis. Wij hebben gemeen dat we onze bezoekers een onvergetelijke ervaring willen bieden. In het ideale plaatje zijn supporters van Vitesse, fans van Koninklijke Burgers’ Zoo  en vice versa.”

Alex van Hooff, directeur van Koninklijke Burgers’ Zoo: “Wij voelen ons sterk verbonden met de stad Arnhem en Vitesse is natuurlijk één van de bekendste kroonjuwelen van onze stad. Wij zijn als Koninklijke Burgers’ Zoo erg onder de indruk van het prachtige trainingscomplex dat Vitesse heeft gerealiseerd op Papendal, de sportieve ambities die de club nastreeft en de professionele organisatie van de business club. Graag willen wij elkaar versterken door een structurele samenwerking aan te gaan.” 
 

Vitesse

Hoofdsponsor: