26 februari 2015 In de media

Vitesse en PEC Zwolle trappen Bob Sport campagne 2015 af

Vitesse Betrokken, PEC Zwolle United en ROV Oost-Nederland werken samen in de preventie van rijden onder invloed onder sporters en supporters.
Op zaterdagavond 28 februari vindt in GelreDome de aftrap van de Bob Sport campagne plaats tijdens de wedstrijd Vitesse vs PEC Zwolle.

In de rust van deze wedstrijd worden op het veld de belangrijkste Bob’s van Vitesse en PEC Zwolle in het zonnetje gezet: de buschauffeurs van de spelers- en supportersbus van beide clubs! Mevrouw Bieze, gedeputeerde van de provincie Gelderland, nodigt de chauffeurs uit om een groot Bob-rijbewijs te ondertekenen, geeft ze een sporttas vol Bob-cadeaus en gaat met ze op de foto.

Vitesse Betrokken organiseert daarnaast in de komende maanden in samenwerking met Iris-Zorg informatiebijeenkomsten voor clubbesturen. Sportbesturen kunnen een belangrijke rol hebben in de preventie van rijden onder invloed onder sporters en supporters. Tijdens de bijeenkomsten krijgen de bestuurders op een interactieve manier meer informatie over rijden onder invloed en wordt besproken welke rol clubbesturen in de preventie hiervan kunnen spelen.

Wilt u in aanmerking komen voor een rondleiding in GelreDome? Ga dan na de wedstrijd naar www.facebook.com/gelderlandveilig, tag en like de foto’s en plaats een originele quote. ROV Oost-Nederland trekt 10 winnaars die samen een kijkje in het stadion mogen komen nemen.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: