15 juli 2016 In de media

Vitesse en SV Spero vernieuwen contract

Vitesse en convenantclub SV Spero ondertekenden woensdag 13 juli een nieuw convenant. Het convenant tussen Vitesse en de club uit Elst heeft een looptijd van twee jaar.
Hiermee wordt de samenwerking, die al bestaat sinds 2011, voorgezet.

Joost de Wit, algemeen directeur Vitesse: “We zijn erg blij dat we het convenant met Spero hebben verlengd. De club ondersteunt ons bij de opleiding en scouting van jonge spelers. Wij waarderen de passie en energie waarmee er bij Spero wordt gewerkt.”

Fons van Lith, voorzitter van SV Spero: “De band met een betaald voetbal organisatie heeft een positieve uitstraling voor een club als Spero. Spero is dan ook blij met de vernieuwing van het convenant met Vitesse en heeft er vertrouwen in dat het een wezenlijke bijdrage zal leveren aan de verdere verbetering van de jeugdopleiding van Spero en de zichtbaarheid van Vitesse in Elst.”

Vorige maand verlengde Vitesse de aflopende contracten van de vijf convenantclubs SML (Arnhem), Roda’46 (Leusden), DVS’33 (Ermelo), DVV (Duiven) en DTS’35 (Ede). Ook zij tekenden een overeenkomst voor twee jaar. De convenantcontracten met De Bataven (Gendt), vv DOVO (Veenendaal), ESA (Arnhem) en WSV (Apeldoorn) lopen nog door. Ook met het Duitse 1. FC Kleve werkt Vitesse samen.

Vanaf 1 augustus 2016 gaat Mike Vreekamp, tevens oud jeugdspeler van Vitesse en huidig speler bij tweede divisie club FC Lienden, de rol van coördinator Vitesse Voetbalschool vervullen. Daarmee neemt Vreekamp ook de coördinatie convenantclubs op zich en wordt hij de verbindende factor tussen Vitesse en de convenantclubs.
 

Media preview
Vitesse / Foto’s Vitesse- Spero

Hoofdsponsor: