28 november 2020 In de media

Vitesse gaat op voor beste seizoensstart ooit

Vitesse is op dit moment de trotse nummer twee van de Eredivisie. Trainer Thomas Letsch predikt bescheidenheid. De coach vindt dat zijn ploeg het week in week uit moet laten zien.

Als Vitesse zondag van Fortuna Sittard wint heeft het 25 punten uit tien wedstrijden. Dat zou de beste seizoensstart ooit zijn voor de Arnhemmers. “Maar we mogen niet in de fout gaan door te denken dat het een makkelijke wedstrijd wordt”, zegt Letsch tegen Omroep Gelderland. “Fortuna staat onderaan, maar veel van hun wedstrijden lagen dicht bij elkaar en hadden ze ook kunnen winnen.”

De thuisbalans van de geelzwarten uit Arnhem is bijzonder goed: Vitesse won alle vier de wedstrijden die dit seizoen in GelreDome werden gespeeld. De Duitse oefenmeester vindt dan ook dat Vitesse mag geloven in eigen kunnen, maar dat dat niet mag doorslaan. “Het is belangrijk dat wij ons voorbereiden zoals we dat voor elke wedstrijd doen. Ik vind dat we de kwaliteit hebben om te winnen, maar we moeten niet te arrogant worden en ons gewoon concentreren.”

Bron: Voetbalprimeur - Bew. SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: