24 februari 2020 In de media

Vitesse-aanvaller Linssen weer aan de mosterd

Bryan Linsen verliet stadion GelreDome zondag met een groot ei op zijn enkel. Resultaat van een Eindhovense schop tijdens een duel. Linssen moest daardoor vroegtijdig het veld verlaten.
In een duel met Pablo Rosario kreeg ik een schop. Ik heb daarna twee paracetamol geslikt om de pijn te lijf te gaan. Ik wilde verder maar na een half uur was het gewoon op. Ik kon met links niet meer schieten. De enkel deed steeds meer pijn en zwol ook op. Balen, natuurlijk.”

De lelijke enkelblessure wordt, zodra de zwelling wat afneemt, nader bekeken. "Nu is alles dik”, vertelt Linssen na afloop van de wedstrijd Vitesse – PSV (1-2) tegen de Gelderlander. "Ik vermoed dat er in het ziekenhuis verder onderzoek nodig zal zijn. Ik kan niet eens steunen op de enkel

De Limburher wacht de scan niet af. Hij grijpt opnieuw naar het wondermiddel mosterd..”Omdat dat helpt en ik doe er alles aan om snel terug te komen. Ik wil geen wedstrijd missen."

Byan Linssen heeft het onorthodokse probaat middel vorig jaar succesvol gehanteerd op advies van Christiaan Büttner, de vader van voetbalprof Alexander Büttner. Vorig seizoen bracht het smeersel hem na een enkelblessure snel terug n de wedstrijdselectie.

De volgende wedstrijd is PEC Zwolle uit op zaterdag om 19.45 uur. "Ik ga ervan uit snel terug te keren. Dat heeft verder niets met de topscorerstitel te maken. Daar ben ik niet zozeer mee bezig. Ik ben een liefhebber, die altijd wil spelen.”

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: