13 januari 2020 In de media

Vitesse hoopt op nieuw contract aanvoerder

Bryan Linssen zet de deur voor Vitesse op een kier. Het contract van de aanvoerder loopt na dit seizoen af en Linssen gaf eerder aan te willen vertrekken bij de club uit Arnhem, maar hij lijkt terug te komen op zijn uitspraken.
Na een gesprek met technisch directeur Marc van Hintum geeft Linssen aan een nieuw contract bij Vitesse 'op voorhand niet uit te sluiten'. Hij aasde op een vertrek uit Arnhem om een avontuur in het buitenland aan te gaan, maar er liggen nog geen aanbiedingen bij zijn management, zo stelt De Gelderlander.

Vitesse wil Linssen langer behouden en gaat er alles aan doen het contract met de aanvoerder te verlengen. "Ik heb de deur zelf nooit dichtgetrokken", vertelt Linssen in gesprek met de krant. "Maar voor de winterstop had ik van de club nog niks gehoord. Dan kan ik wel zeggen dat ik blijf, maar er ligt niks."

Hij hoopt stiekem nog wel op een avontuur in het buitenland. "Dat is geen geheim", vervolgt hij. "Ik heb nu kort gesproken met de technisch directeur. Bij Vitesse gaan ze bekijken of ze mij kunnen behouden. We zullen wel zien." Linssen speelde tot nu toe achttien Eredivisie-wedstrijden, waarin hij elf keer tot scoren kwam.
 

Voetbalprimeur / foto’s SV

Hoofdsponsor: