7 november 2022 In de media

Vitesse in voor- en tegenspoed

Onze club verkeert in zwaar weer. Een lastige tijd is sinds de zomerstop aangebroken. Een flink aantal vaste basisspelers vertrokken en aankopen waren helaas slechts beperkt mogelijk

De afgelopen maanden waren de resultaten niet goed. We staan slechts 15de op de ranglijst en wachten met smart op de ommekeer.
Iedere Vitessenaar heeft het niet makkelijk momenteel. De nederlaag van zaterdag, en vooral het gemak waarmee deze tot stand kwam, staat scherp op ons netvlies. Toch kwam de selectie na de wedstrijd naar het Home en het was duidelijk zichtbaar dat de spelers en staf er net zo ziek van zijn als dat wij supporters dat zijn.

Aanstaande zondag spelen we een belangrijke uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ook dit seizoen is er mede dankzij hoofdsponsor Clean Mat Trucks een boot combi georganiseerd. De selectie kan onze steun nu meer dan ooit gebruiken. Maar vooral onze eenheid. Geel en zwart is en blijft van ons allemaal. De een is net wat fanatieker dan de ander maar allen met hetzelfde doel. Onze geel swerte mannen aanmoedigen.

De laatste kaarten voor de bootcombi zullen hopelijk snel verkocht zijn zodat we met een vol uitvak als één eenheid achter onze club gaan staan.

Jij en ik, nee, wij zijn Vitesse, in voor en tegenspoed.
Forza Vitesse!

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: