26 april 2016 In de media

Vitesse in voorbereiding op duel met FC Utrecht

Aankomende zondag 1 mei wordt om 14.30 uur in negen stadions afgetrapt. In GelreDome neemt Vitesse het op tegen FC Utrecht. Een belangrijk duel. Dinsdagochtend trainde de selectie van Rob Maas op Papendal.
Vitesse moet het tegen FC Utrecht naast de geblesseerde Nathan ook doen zonder de geschorste Maikel van der Werff, Kevin Diks en Sheran Yeini. Zij ontvingen tegen PSV hun vijfde gele kaart.

De slotfase van het eredivisieseizoen is spannend. De strijd om de plaatsen in de play-offs om Europees voetbal zijn nog niet vergeven. De wedstrijd tegen FC Utrecht is voor Vitesse een belangrijk duel nu PEC Zwolle en NEC de Arnhemmers voorbij zijn gegaan op de ranglijst. FC Utrecht verloor afgelopen weekend de finale om de KNVB beker van Feyenoord. De Domstedelingen kijken omhoog naar plaats vier en deelname aan de play-offs kan tegen Vitesse veilig worden gesteld. Er staat wat op het spel in GelreDome.

Kaartverkoop
Ben jij er zondag bij? Kaarten voor Vitesse vs FC Utrecht zijn te koop in MijnVitesse (GelreDome) en via Vitesse.nl/online. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa's vanaf 12.30 uur geopend.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: