4 augustus 2021 In de media

Vitesse is trots op Arnhem, trots op de Arnhemse kleuren

Een ruime week na de presentatie van het nieuwe thuisshirt onthult Vitesse, in samenwerking met partners Nike en Voetbalshop.nl, ook het nieuwe uittenue. Het is een shirt waar Arnhem – in het bijzonder de trots op onze mooie stad – vanaf druipt. Bestellen kan per direct, via voetbalshop.nl/vitesse.

Vitesse is Arnhem en Arnhem is Vitesse. En dat mag iedereen weten. Daarom ademt het nieuwe uitshirt alles wat onze stad zo bijzonder maakt. De vele Arnhemse hoogtepunten vormen samen het pronkstuk van het shirt, in de vorm van een fraaie skyline op de voorkant. Iconische gebouwen – zoals de John Frostbrug, de Eusebiuskerk, de Koepelgevangenis, het Centraal Station en natuurlijk GelreDome – zijn stuk voor stuk onderdeel van het shirt. De Ernemse trots komt dus letterlijk en figuurlijk naar voren als de spelers met de borst naar voren het veld op gaan.

Het uitshirt is één en al Arnhem. Zo prijkt de adelaar uit het wapen en de vlag van Arnhem prominent op de borst. Deze weg sloegen we eerder al in op onze trainings- en presentatiekleding, geïnspireerd door clubs als AS Roma en Liverpool. Omdat we er waarde aan hechten dat het clublogo zichtbaar blijft, komt het embleem terug in het rugnummer en op de broekjes. Alles is doordrenkt met het wit en blauw, de Ernemse kleuren. Net als bij het thuisshirt kleuren eToro en de andere shirtsponsoren mee. Op de voorkant van het uitshirt zorgt een modern lijnenspel voor een mooie overloop naar het blauwe broekje.

Details maken vaak het verschil. Daarom bevatten deze ook nog eens het stadsgevoel. ‘Vitesse’ lees je bijvoorbeeld in de nek van het shirt. Een tekst die aan de rechterzijde vergezeld wordt door de vlag van Arnhem. Onze stad, ons shirt!

Het fonkelnieuwe uitshirt is te bestellen via voetbalshop.nl/vitesse. De prijzen zijn gelijk aan het thuisshirt: 69,99 euro voor volwassenen, 59,99 euro voor kids.

Bron: Vitesse / Foto's: Vitesse - Voetbalshop

Hoofdsponsor: